Питбул нападна германец и кученцето му в Пловдив докато се разхождат

...
Питбул нападна германец и кученцето му в Пловдив докато се разхождат
Коментари Харесай

Питбул атакува германец и кученцето му в Пловдив, търси се собственикът на агресивното куче

Питбул нападна немец и кученцето му в Пловдив до момента в който се разхождат в парка. 

Собственичката на питбула изпуснала кучето без намордник. Съпругът ми я е помолил да си овладее кучето, само че това не се е случило, тя даже гледала безучастно, до момента в който нейното куче нападна нашето неведнъж и в последна сметка питбула нахапал и брачна половинка ми, описа пред Нова тв дамата на жертвата. 

Нашето кученце има повърхностни пострадвания по коремчето и по лапичките, едното му краченце е навехнато. А мъжът ми има захапване по ръката. За страдание, инфекцията не беше добре овладяна и през вчерашния ден се наложи интервенция, с цел да се изреже некротичната тъкан, тъй като лекарите имаха опасения, че некрозата може да доближи сухожилията и костта, описа дамата.

Двойката е подала сигнал в пловдивската  полиция за случая. 

От полицията получихме състрадание само. Казаха ни, в случай че намерим собственичката на питбула, да се обадим още веднъж в полицията, описа дамата. 

Очевидно е, че собственичката на питбула не съумява да се грижи съответно за него и да го управлява. Следващия път може да нападна други хора, а даже и деца, тъй че би трябвало да се вземат ограничения, разяснява потърпевшият мъж. 

Ако в Германия се случи такова нещо, жертвата ще забогатее, а виновникът ще бъде открит и наказан, тъй като полицията там работи, уточни още той.

В момента младото семейство търси собственичката на питбула и приканва всеки, който е станал очевидец на случая, да се отзове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР